Om Mathilde

Hjertelig velkommen ♥

Jeg hedder Mathilde og jeg er behandler og healer for stressramte og stressede kvinder.

  Jeg er i skrivende stund 34 år og bor i min dejlige andelslejlighed på Nørrebro i København.

  Her nyder jeg den frihed jeg har skabt for mig selv; langsomme morgener, yoga hjemme og ude, arbejder på de tidspunkter, der passer til mig og min energi, laver masser af mad fra bunden, går ture når jeg har lyst – faktisk gør jeg bare en masse af det jeg har lyst til, er det fantastisk? ♥

  Min historie:

  Jeg lever et væsentlig anderledes og roligere liv nu, end for 7 år siden, da jeg blev stresssygemeldt fra mit job som revisor i efteråret 2015.

  Jeg brændte ud, dels pga. arbejdspresset og kulturen i revisor verdenen, og dels pga. af at mine overbevisninger om, hvordan jeg skulle leve mit liv og være som person, ikke matchede med hvem jeg rent faktisk er.

  Jeg skiftede arbejde, begyndt på selvudvikling og at dyrke det spirituelle og de alternative og komplimentærer behandlinger, og stille og roligt, år efter år, med en masse fremgang og også tilbagegang (= Livet), er jeg nu dér i dag, hvor jeg kender mig selv væsentlig bedre og træffer beslutninger, ud fra mit sande jeg og mit bedste.

  Jeg brænder for at hjælpe dig med at få energien tilbage efter stress

   Jeg ELSKER at nørde, alt mellem Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære, KST-teknikker, chakraer, sammenhænge og ligheder mellem den ’holistiske’ og ’videnskabelige’ verden – Egentlig er jeg bare i bund og grund, helt igennem ’Både Og’ og ikke ’Enten Eller’.

   Jeg brænder for at hjælpe dig med at få energien tilbage, lette tågen for dine øjne og sind, så du får muligheden for at mærke efter, hvad du har brug for, lyst til og sige fra overfor det, der føles forkert.

   Jeg brænder for at hjælpe dig med at skabe overskuddet og modet til at foretage ændringer i dit liv, der giver plads til drømmene og til at være dit strålende, glade, overbærende, kærlige, selvtillidsfulde jeg – til at leve dit liv fuldt ud.

   I min værktøjskasse ligger bl.a. Kranio-Sakral terapi og organmassage terapien, der hjælper med at skabe balance i nervesystemet og kroppen, samt Reiki healing, der arbejder med fysiske og energetiske blokeringer og energiopfyldning.

   Jeg tapper også ind min ekstra sensitive intuition når det gælder om roden til andres smerte, vrede, frygt og angst. Jeg deler også mange af de mentale og fysiske øvelser og værktøjer, der gennem de sidste 7 år har hjulpet mig ud af stress og hjem til mig selv ved min stressbehandling i København.

   Relevante kurser

   2018-2019 | Reiki 1-3 (mestergrad) hos Rikke Rasmussen; www.rikkerasmussen.dk

   2019-2021 | 400 timer Kranio-Sakral Terapi hos Fulcum Institute; www.fulcruminstitute.dk

   Marts 2020 | 200 timer Anatomi og Fysiologi hos Den Danske Zoneterapeutskole; www.ddz.dk

   Maj 2020 | 50 timer Sundhedspsykologi hos Biopraktik – Skolen hos Pons; www.anatomy-fysiologi.dk

   Juni 2020 | 100 timer Sygdomslære hos Den Danske Zoneterapeutskole; www.ddz.dk

   Juni 2021 | 72 timer Organmassage Terapi hos Fulcum Institute; www.fulcruminstitute.dk

   Januar 2022 | Reiki 3 overbygning hos Rikke Rasmussen; www.rikkerasmussen.dk

   Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) gennem brancheforeningen Kranio Sakral & Kropsterapi Danmark https://kraniodanmark.dk/