Handelsbetingelser

Betingelser for klippekort

Klippekort kan bruges til den ydelse de er købt til. Klippekortet betales før eller i forbindelse med første session.

Det udstedes til den enkelte person og kan derfor ikke overdrages eller sælges til andre. Ubrugte klip refunderes ikke.

Klippekort for 3 og 5 sessioner udløber et år efter udstedelse og for 10 sessioner halvandet år efter udstedelse.

 

Priser og betaling

Mine ydelser er momsfritaget medmindre andet er angivet.

Der kan betales online via formidling af Easyme ApS, læs mere nedenfor. Der kan også betales via bankoverførsel til bankoplysninger på fakturaen.

Fakturer skal betales inden for 8 dage. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70%, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100,00 DKK. 

 

Online betalingen er formidlet af EasyMe ApS (CVR: 28712618).

Ved at gennemføre betalingen bekræfter du, at du har juridisk råderet over det kort, eller den betalingsmetode, du anvender.

Indgår du et abonnement eller en ratebetaling vil du efter hver kommende trækning på kortet få tilsendt en kvittering på e-mail, samt instrukser i, hvordan du skifter det betalingskort du angiver til aftalen.

Har du spørgsmål til selve den betalingstekniske del af din handel kan EasyMe kontaktes på support@easyme.biz, mens spørgsmål til selve handlen og dens vilkår skal rettes til butikken du har handlet hos.

 

Ændring og aflysning af behandlinger

Mathilde Bjergegaard har med 24 timers varsel ret til at aflyse tidspunktet for købte/bookede behandlinger. Nyt tidspunkt aftales parterne imellem. Ændringer giver ikke ret til hel eller delvis tilbagebetaling af det betalte beløb, såfremt nyt tidspunkt aftales.

Mathilde Bjergegaard har ret til at aflyse købte behandlinger og ydelser mod tilbagebetaling af den del af det betalte beløb, som dækker den/de aflyste behandling(er) eller ydelse(r). Mathilde Bjergegaard kan vælge, men er ikke forpligtet til, at erstatte den/de aflyste behandling(er) eller ydelse(r) med nye behandlinger eller ydelse(r) efter nærmere aftale. Accepterer du eventuelle erstatningsbehandling/ydelse, bortfalder retten til tilbagebetaling.

Udebliver du fra en behandling, eller aflyser du den senere end 24 timer inden planlagt start (undtagen ved akut opstået sygdom), har Mathilde Bjergegaard ret til at fakturere dig det fulde beløb for den aftalte behandling.

 

Ændring og aflysning af forløb

Mathilde Bjergegaard har med 24 timers varsel ret til at ændre/aflyse tidspunktet for behandlinger og ydelser, som indgår i købte forløb. Nyt tidspunkt aftales parterne imellem. Ændringer giver ikke ret til hel eller delvis tilbagebetaling af det betalte beløb. 

Mathilde Bjergegaard har ret til at aflyse købte forløb mod tilbagebetaling af den del af det betalte beløb, som dækker den/de aflyste behandling(er) eller ydelse(r). Mathilde Bjergegaard kan vælge, men er ikke forpligtet til, at erstatte den/de aflyste behandling(er) eller ydelse(r) med nye behandlinger eller ydelser efter nærmere aftale. Accepterer du eventuelle erstatningsbehandlinger, bortfalder retten til tilbagebetaling.

Aflyser du et forløb mindre end 1 måned før start kræves 50% af det betalte beløb i gebyr. Ved færre end 14 dage til forløbets start ydes der ingen refusion.

 

Afvikling

Det er dit ansvar at møde op, ringe op eller logge på, på de tidspunkter, vi har aftalt. Det er også dit ansvar, at du har en velfungerende telefon- og/eller internetforbindelse, at din e-mail virker og har tilpassede spamfiltre. Du er selv ansvarlig for at oplyse dine til enhver tid aktuelle telefonnumre og e-mail adresser. Oplysningerne skal du sende skriftligt til kontakt@mathildebjergegaard.dk.