Stressbehandling København – Lev livet efter stress

5 måneders stressforløb for kvinder

– Online og med fysiske stressbehandlinger i København

Drømmer du om at leve et liv, hvor du…

  • Føler dig som dit sande jegdit strålende, glade, kærlige, selvtillidsfulde jeg?
  • Har mere mod, overskud og energi til at gøre de ting du drømmer om?
  • Har fundet ro til at mærke dig selv og dine behov?
  • Har færre smerter i krop, sind og sjæl?
  • Har fået lettet den tåge, der ligger over dig – og nu kan leve dit liv fuldt ud?

  Så er dette 5 måneders 1:1 forløb med stressbehandling i København noget for dig

  Kender du det?

  • Du føler dig træt og uoplagt, vred, frustreret og trist
  • Du har kort lunte overfor familie, venner, kollegaer – og dig selv
  • Du føler dig ikke som dig selv, men hvem er du egentlig?
  • Du tænker tit, at du burde være og tænke på en anden måde, for at være ligesom de andre og for at være god nok
  • Du prøver tit at starte nye vaner op, men det bliver hurtigt for hårdt og uoverskueligt
  • Du prøver at gøre alting på én gang, men falder i stedet bare tilbage til alle de samme mønstre og rutiner
  • Du skammer dig over den du er, og mener du burde være og gøre noget andet
  • Du føler du mangler energi til at leve sundt og have overskud til at træffe de gode, sunde, sjove beslutninger i hverdagen, og i livet
  • Du føler dig ikke som dig selv – som dit glade, energifyldte, strålende, overbærende, kærlige, selvtillidsfulde selv

  Forløbet inkluderer

   5 mdr. med behandlinger og online materiale

   Et forløb, der hjælper dig ovenpå igen efter stress. Du at lærer, hvad der sker i krop, sind og sjæl når vi er stressede og hvordan du kan få energien og glæden tilbage, med overskud til at gøre de ting du drømmer om.

   8 x 1:1 sessioner á 90 minutter

   Sessionerne består af behandlinger, der beroliger dit nervesystem og løsner for fysiske og energetiske spændinger, samt sparring, hvor vi sammen kigger ind i dine drømme og hvad der holder dig tilbage fra at udleve dem

   3 x valgfri samtale eller fjernhealing á 30 min

   Til de gange, hvor du har brug for sparring eller healing mellem vores fysiske sessioner af stressbehandling.

   Online materiale for krop, sind og sjæl

   Der med øvelser og undervisning vil hjælpe dig med at blive mere bevidst om de fysiologiske og mentale mekanismer der stresser, og hvordan du selv kan arbejde med dem, så du kan leve det liv du drømmer om

   Hjertelig velkommen

   Jeg hedder Mathilde og er behandler og healer for kvinder med stress

    Jeg har selv været udbrændt af stress, men drømte om noget andet efter det og fandt modet til at få det.

    Nu hjælper jeg andre kvinder ud af stress med min stressbehandling København.

    Jeg deler de mentale og fysiske øvelser og værktøjer, der gennem de sidste 7 år har hjulpet mig ud af stress og hjem til mig selv og kombinerer det med fysiske behandlinger inden for Kranio-Sakral terapi, Organmassage terapi, Reiki healing og min intuition for at finde roden til andres smerte.

    Har du lyst til at vide mere om mig og min historie så klik på knappen nedenfor.

    Udtalelser

     Jeg kan på det varmeste anbefale Mathilde: Jeg fik hende anbefalet af en veninde, da jeg blev sygemeldt med stress. Mathilde gav sig med stor indlevelse og empati, god tid til at spore sig ind på mine behov både før og efter behandlingen.

     Hendes varme hænders kyndige tryk strømmer igennem ens krop og får løst op, givet ro og ny energi.

     Jeg har også prøvet organmassage, der i første omgang lød voldsomt, men som viste sig at være en nænsom massage, der fik givet mig større indre harmoni.

     Elsker al hendes viden og professionalisme. Hendes behandlinger er af stor værdi for mig. Jeg er klar på mere.

     Marianne, København Ø

     Mathilde har de varmeste hænder jeg kender og det føles altid som om jeg har fået et stort fysisk kram efter en behandling; og det er uanset, hvilken del af kroppen Mathilde har fokuseret på.

     Selvom en behandling hos Mathilde kan føles utrolig blid og subtil, så viser effekten sig efterfølgende altid at være stor; jeg er f.eks. kommet til Mathilde helt energiforladt, men når jeg forlader hende, føler jeg mig atter ”fuldt opladt”. Mathildes behandler gør en forskel for mig i min hverdag, og effekten varer længere og længere efter en behandling, jo længere tid jeg går hos hende.

     Det er ligeledes godt at vide, at en håbløs anspændt kæbe hurtigt kan fikses af Mathilde, ligesom der er hjælp at få ift. mange andre ubalancer.

     Jeg kan derfor på det varmeste anbefale behandling ved Mathilde, som udover at være virkelig-virkelig dygtig og vidende, bare er et sødeste væsen og derfor altid er dejlig at blive behandlet af.

     Marie, Hellerup

     Opbygning

     Forløbet strækker sig over ca. 5 mdr. De fysiske behandlinger vil ligge spredt ud over hele forløbet mandag eller onsdag, men tættere i starten, så vi får sendt dig rigtig godt afsted.

     Vi vil så vidt muligt booke alle behandlinger ind før opstart, men skulle der blive behov for det, vil vi selvfølgelig ændre en bookning, hvis det er muligt.

     Sideløbende vil du hver 2. uge få tilsendt adgang til et nyt online modul, så du kan begynde at gå på opdagelse i krop, sind og sjæl, hvad du kan ændre i dit liv og hvordan du kan gøre det, for at få det liv du drømmer om – et liv uden stress.

     Når alle modulerne er gennemgået og du har fået sat en masse ting i gang, så har vi stadig et par mdr., hvor du får behandlinger og sparring til at blive støttet igennem denne livsændrende proces. Nogle dage vil være fantastiske, mens andre dage ikke ligefrem vil være en dans på roser. Men jeg er der til at støtte dig, heppe på dig og hjælpe dig videre, hvis du sidder fast.

     Modul 1

     Kropsbevidsthed

     Vi starter med at genskabe din kontakt til din krop, for lur mig om ikke den halter noget så gevaldigt efter en omgang stress. Du skal lære igen at lytte til dens signaler og give den det, den har behov for.

     Modul 2

     Grundlæggende om stress, det fysiologiske

     Vi fortsætter i kroppen og arbejder med at gøre det ubevidste, bevidst. For det bevidste kan vi begynde at arbejde med og ændre. Det kan vi ikke med det ubevidste. Så jeg vil lære dig nogle af de grundlæggende mekanismer i kroppen, der træder i kraft når vi er stressede, så du kan begynde at genkende symptomerne i tide til at gøre noget andet.

     Modul 3

     Grundlæggende om stress, det psykiske

     Kroppen påvirkes af tanker og følelser, og tanker og følelser påvirkes af kroppen. Så derfor skal du også kende til nogle af de grundlæggende psykiske/mentale mekanismer, der træder i kraft når vi er stressede.

     Modul 4

     Mindset, Frygt – Ego/hjertet

     Vi fortsætter i sindet. Frygt er en af vores største modstandere, når vi vil til at ændre noget i vores liv. Af den ’simple’ grund af det er en meget dybdegående, ubevidste del af vores forsvar med fare. Så hvordan ser vi frygten i øjnene, beroliger den og finder modet til at gøre det ’farlige nye’ alligevel.

     Modul 5

     Ændring af vores følelsesreaktioner

     Den ene side af årsagen til stress er ofte vores egen følelsesmæssige reaktion på forskellige omstændigheder i vores liv. De forudgående moduler har klædt dig på til at kigge på dette element med nye, friske øjne og jeg vil guide dig til at kigge på, og ændre, dine følelsesmæssige reaktioner, der holder dig tilbage fra at være dit strålende jeg.

     Modul 6

     Ændring af de situationer, der skaber reaktionerne

     Den anden side af årsagen til stress er omstændigheder omkring os; arbejde, familie, relationer, bolig osv. osv. Ofte vil vi, når vi er stressede, føle at det er alt dette uden om os, der er årsagen til vores stress. Og det kan sagtens være en medvirkende årsag, men jeg mener ikke at vi kan se klart på disse, før end vi har fået fjernet noget af støjen fra vores egne følelser. Men det har du jo nu arbejdet med i modul 5 og er derfor klar til at kigge udad nu.

     Behandlinger forgår i de dejlige lokaler hos NOR: Nordic Health House,

     hvor jeg er en del af behandlerfællesskabet. NOR ligger på Yder Nørrebro, 5 min gang fra Bus, Tog og Metro på Nørrebro station.

     De valgfrie samtaler tager vi over telefonen og fjernhealing lige dér, hvor du er.

     Er vi et match?

     Det er vigtigt for mig, at vi begge to føler et match, på denne måde kommer tilliden hurtigere og både du og jeg vil få mest muligt ud af forløbet. Derfor afholder jeg en gratis afklarende samtale med alle før opstart af forløbet.

     Din investering:

     19.950 kr. 

     Mulighed for at betale i op til 5 rater.