Sensitivt Stressforløb

 

Et forløb for dig, der som ambitiøs, sensitiv kvinde føler frustration, vrede og afmagt over din situation og din tilstand med mangel på overskud, energi og følelsen af kontrol over egen situation.

Som føler at du har mistet noget af dig selv på vejen, og som drømmer om at tage kontrollen tilbage og at kunne være den glade, powerfulde, overskudsagtige og omsorgsfulde kvinde du er.

Kender du det?

Du har svært ved at falde til ro og sover dårligt om natten.


Dit hoved er fyldt af et tankemylder af bekymringer og frustration, der konstant kører rundt i ring.


Din nakke, skuldre og kæbe er konstant spændt op og spændingshovedpinern kommer oftere og oftere.


Du sanser lyde, lugte, tidspres, uro og forandringer kraftigere end andre.


Du sanser andre menneskers stemning kraftigere end andre og føler en række følelser, du ikke kan genkende som dine egne.


Du føler, at det er dit ansvar at sørge for at alle omkring dig er glade og har det godt.

Du føler du skal arbejde hårdere end andre for at gøre det godt nok.

Du bruger meget energi på at gennemanalysere situationer og forsøger at forudsige alle fremtidige mulige udfald.

Du bruger al din energi på at forholde dig til og passe på andre, så du ikke har energi til at passe på dig selv.

Du føler du har mistet kontrollen over din egen situation og kan ikke se vejen ud, uanset hvor meget du prøver at regne den ud.

Så kender du sikkert også dette her

Du føler dig forkert, fordi du er mere følsom og sårbar end dem omkring dig. Når andre ikke ’ser’ de samme ting som dig, så må det jo være dig, der er forkert?

Du føler at hvis bare du kunne være mere robust og ikke så nærtagende og følsom, så ville det hele være meget bedre.

Du føler ofte at din lunte er kort og at humøret og overskuddet lavt.

Du føler dig så drænet, at når weekenden endelig kommer, så går den hurtigt igen uden at du når at få ladet op.

Du har måsle oplevet, at det hele bare blev for meget, nu kunne du ikke mere, og måtte til sidst ’trække stikket’, du kunne ikke ’klare mosten’ og måtte lade dig sygemelde med stress.

Du har måske gået til psykolog eller psykoterapeut eller noget helt tredje, hvor du har fået en masse redskaber til at hjælpe dig fremadrettet, men det er som om din krop ikke følger med, den holder dig tilbage.

Du finder dig selv gang på gang falde tilbage i de samme mønstre og gang på gang blive overvældet af udmattelse og frustration.

Skal vi tage en snak?

Book en GRATIS 30 min samtale, hvor du får muligheden for at finde ud af, om dette forløb er for dig

Du kan heldigvis ændre på dette

Vores nervesystem er en fantastisk kompleks skabning. Det er skabt til at passe på os og holde os væk fra fare. Men nogle gange går kodningen og signalerne lidt skævt af hinanden og holder os fastlåst i en farestilstand, med spændinger og fysiske/psykiske spændinger som følge.


Er du oven i købet en af de 15-20%, der er født med et særligt sensitivt nervesystem, vil du hurtigere end de fleste bruge af din energi og føle en overbelastning, fordi dit nervesystem opfanger og analyserer flere indtryk end et normalt sensitivt nervesystem.


Når vi overbruger af vores ressourcer, kan det blive sværere og sværere at mærke og sætte vores personlige grænser og energiunderskuddet kan vise sig som fysiske og mentale smerter, samt ændring i personlighed og adfærd.


Rigtig meget af det, der sker i vores tanker og følelser, sætter sig i vores krop, vores knogler, muskler, bindevæv og nervesystem - kroppen husker, både fysisk og psykisk.


Ved at afspænde og balancere nervesystemet og løsne for fysiske og energetiske spændinger og blokeringer, får du og din krop de bedste forudsætninger for at få fyldt på med ny energi og få brændstof til vejen tilbage til balance, overskud og power.

På forløbet arbejder vi med

At afspænde blokeringer i knogler, muskler, bindevæv og organer, så det bliver lettere at slippe skuldrene og trække vejret frit.


At forløse dine energetiske blokeringer, så du får mere energi til at underbygge din regenerering og healing.

At lette presset på dit nervesystem, så du kan sove bedre og ikke skal knokle så hårdt som du plejer.

At give dig redskaber til at fylde op med energi og finde roen til at mærke og sætte dine grænser - Så du får overskuddet, glæden og din power tilbage.

Forløbet er for dig...

Der drømmer om at kunne slippe stressen og spændingerne og føle dig mere som dig selv igen.
Der drømmer om at bryde dine gamle mønstre af selvkritik og overanstrengelse.

Der drømmer om at få følelsen af kontrol over egen situation tilbage.

Der drømmer om at kunne være mere af dit sande Jeg, - For andre og for dig selv.

Der ønsker at få glæde, overskud og power tilbage i dit liv.

Jeg hjælper dig på vejen, men det er din vej at gå

Skal vi tage en snak?

Book en GRATIS 30 min samtale, hvor du får muligheden for at finde ud af, om dette forløb er for dig

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mathilde Bjergegaard og jeg er din sensitive behandler.

Jeg har altid været meget følsom, men har først for få år siden fundet ud af, at jeg er særlig sensitiv - og det har ændret mit liv.

At jeg altid har været særlig sensitiv, for det fødes man som, men også at blive bevidst om det, har gjort at jeg nu kan begynde at håndtere det og leve med det på en kærlig og omsorgsfuld måde.

Jeg har en baggrund som revisor og har i ca. 8 år levet karrierelivet og jagtet den næste titel og den næste lønstigning, med masser af overarbejde og en del konkurrence med kolleger. Det handlede i høj grad om en antaget prestige, anerkendelse fra andre og et forsøg på at passe ind, hvilket jeg nok aldrig helt følte jeg nåede i mål med - for jeg er særlig sensitiv og mine krav til mig selv er tårnhøje - og jeg er ikke som alle andre. 
  

Jeg har i min kamp for at 'passe ind' i dét jeg troede var den rigtige måde at være på, fået først en depression  da jeg læste min bachelor, stresssygemelding da jeg arbejdede som revisor og efterfølgende depression igen. Jeg skældte mig selv ud og var rigtig hård mod mig selv - hvorfor kunne jeg ikke bare få styr på mig selv og ikke være så følsom.

 

Jeg har nok altid haft det forhold til mad, at det var sådan lidt forbudt, hvis det vare andet end grøntsager, men under stresssygemeldingen og 2. omgang depression, begyndte jeg at undertrykke mine følelser med mad og begyndte at overspise, hvilket jeg så også kunne slå mig selv oven i hovedet med. Dette var til dels et forsøg på at undertrykke alle de negative følelser (hvis jeg var mere end ekstrem mæt, så kunne jeg ikke mærke andet end det), og til dels et ubevidst forsøg på at mærke og skabe kontakt til min krop. 


Men opdagelsen af, at jeg er særlig sensitiv, samt at jeg begyndte at passe på mig selv, har jeg ændret mit liv. Jeg begyndte at udforske det spirituelle og elskede den ro jeg fandt i den verden. Stille og roligt fandt jeg større og større accept af mig selv og hvilken styrke det kan være at være sensitiv. 


Januar 2020 sprang jeg ud i det og blev selvstændig - helt blottet og sårbar! Det er ekstremt spændende, ekstremt angstprovokerende, fyldt med forventning, frygt, lettelse og lykke. 


For en sådan tilsyneladende akademisk og konservativ pige som mig, der er vokset op i en lille landsby på Sydfyn, så er det stadig utroligt sårbart at melde det ud - jeg er særlig sensitiv - og dog føler jeg mig mere tilpas og afslappet og fortrøstningsfuld for fremtiden, end jeg længe har gjort.


Jeg har omfavnet min sensitivitet og følsomhed, min omsorgsfulde og kærlige natur, og jeg vil bruge den til det jeg ikke kan lade være med - at hjælpe andre. 


Jeg har statet denne rejse ind i sensitivitetens vidunderlige verden - vil du også med? :)

  

På dette forløb får du

10 x 1:1 fysiske sessioner, hvor vi går i dybden med afspænding og løsninger af blokeringer i dit nervesystem, organsystem og chakraer - fokus på at finde plads til dig. 

Sessionerne løber over ca. 5,5 måneder, hvor vi starter mere intensivt med behandlinger 1 gang om ugen, så vi får åbnet godt op for de øverste lag. Senere, når vi er kommet ind til de dybere lag, vil der være længere tid mellem behandlingerne, så afpændingerne får lov til at integrere sig.

5 x fjernhealinger á 30 min, til når du trænger til noget mellem de fysiske behandlinger. 

5 meditationer, som kan hjælpe dig med selv at få en god start på dagen, falde til ro, løsne spændinger og blokeringer samt fylde op med energi.

Der er meget få ting i dette liv, der er hurtigt fikset. Jeg og mine behandlinger hjælper dig på vejen, men det er din vej at gå :)Pris  12.500 kr.  

Betal i 1, 3 eller 6 rater 

De 10 fysiske sessioner afholdes således
  • 3 behandlinger med 1 uges mellemrum
  • 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum
  • 2 behandlinger med 3 ugers mellemrum
  • 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum

De 5 fjernhealinger

Kan afholdes lige som du ønsker det, dog er det nok bedst at de afholdes efter de første 3 behandlinger - der sker rigeligt dér i forvejen 


Meditationerne

Får du adgang til med det samme du har købt forløbet. Jeg anbefaler du downloader dem og så kan du ellers lytte til dem lige så meget du lyster.

Skal vi tage en snak?

Book en GRATIS 30 min samtale, hvor du får muligheden for at finde ud af, om dette forløb er for dig