Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Jeg opfylder naturligvis kravene til sikker opbevaring af de personlige data, jeg har registreret om dig – helt i tråd med persondataforordningen pr. 25. maj 2018. Herunder kan du læse, hvilke data jeg opbevarer i hvilke situationer. Og du kan læse, hvordan du forholder dig, hvis du vil ændre på noget, slettes helt fra mine systemer eller klage.


Hjemmesiden

Min hjemmeside leveres i samarbejde med Dandomain. Jeg har en databehandleraftale med Dandomain, som passer godt på dine evt. elektroniske spor i form af statistik og cookies.


Statistik på hjemmesiden

Jeg opsamler nogle af dine besøgsdata anonymt, så jeg kan spore, hvor meget trafik jeg har på min hjemmeside, hvilke sider der er interessante og måske mindre relevante for dig osv.

Denne statistik opsamler vi i samarbejde med Google. Jeg har en databehandleraftale med Google, som passer godt på dine evt. elektroniske spor.


Journal

Formålet med indsamling af data og journalskrivning er nødvendig for at give et effektivt og sammenhængende behandlingsforløb for mine klienter. Kategorier af registrerede personer er udelukkende mine klienter.

Følgende almindelige oplysninger opbevares; Navn, adresse, e-mail, telefon, fødselsdato.
Følgende følsomme oplysninger opbevares; Helbredsoplysninger og personlige/private forhold som klienten selv har oplyst. Jeg opbevarer ikke CPR-nummer.
  
Modtager af personoplysninger er booking systemet EasyMe, som jeg har en databeskyttelsesaftale med.

Jeg opbevarer journaler i 5 år efter sidste behandling. Herefter slettes informationerne i EasyMe og journal.
Jeg opbevarer alle informationer på computer med passwordbeskyttelse. Computer er beskyttet med antivirus og firewall.


Kontakt via e-mail

Hvis du kontakter mig via e-mail, skal du vide, at e-mail ikke nødvendigvis er et sikkert medie. Jeg anvender ikke sikker e-mail (da det er meget omstændeligt – især for dig), og det skal du være opmærksom på, hvis du sender mig private eller personlige informationer.


Har du sendt mig personlige informationer på mail – og hvis jeg vurderer, at det er relevant i forhold til en evt. rådgivning – gemmer jeg disse informationer i mit mail-system, mens korrespondancen står på. Efterfølgende sletter jeg korrespondancen.

Dine rettigheder
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke informationer jeg har registreret omkring dig. Ligesom du til enhver tid kan bede om at få dine data slettet helt fra ethvert af mine systemer.

Kontakt mig på bjergegaardmathilde@gmail.com


Dine klagemuligheder

Hvis du ikke synes, jeg passer godt nok på dine data, eller hvis du ikke synes, jeg reagerer korrekt på en henvendelse omkring dine data, kan du klage til Datatilsynet her.