Om mig

Jeg har omfavnet min sensitivitet og følsomhed, min omsorgsfulde og kærlige natur, og jeg vil bruge den til det jeg ikke kan lade være med -  at hjælpe andre. 

Jeg hedder Mathilde Bjergegaard og jeg er din sensitive behandler.

Jeg har altid været meget følsom, men har først for få år siden fundet ud af, at jeg er særlig sensitiv - og det har ændret mit liv.

At jeg altid har været særlig sensitiv, for det fødes man som, men også at blive bevidst om det, har gjort at jeg nu kan begynde at håndtere det og leve med det på en kærlig og omsorgsfuld måde.

Jeg har en baggrund som revisor og har i ca. 8 år levet karrierelivet og jagtet den næste titel og den næste lønstigning, med masser af overarbejde og en del konkurrence med kolleger. Det handlede i høj grad om en antaget prestige, anerkendelse fra andre og et forsøg på at passe ind, hvilket jeg nok aldrig helt følte jeg nåede i mål med - for jeg er særlig sensitiv og mine krav til mig selv er tårnhøje - og jeg er ikke som alle andre.   

Jeg har i min kamp for at 'passe ind' i dét jeg troede var den rigtige måde at være på, fået først en depression da jeg læste min bachelor, stresssygemelding da jeg arbejdede som revisor og efterfølgende depression igen. Jeg skældte mig selv ud og var rigtig hård mod mig selv - hvorfor kunne jeg ikke bare få styr på mig selv og ikke være så følsom.

 Jeg har nok altid haft det forhold til mad, at det var sådan lidt forbudt, hvis det vare andet end grøntsager, men under stresssygemeldingen og 2. omgang depression, begyndte jeg at undertrykke mine følelser med mad og begyndte at overspise, hvilket jeg så også kunne slå mig selv oven i hovedet med. Dette var til dels et forsøg på at undertrykke alle de negative følelser (hvis jeg var mere end ekstrem mæt, så kunne jeg ikke mærke andet end det), og til dels et ubevidst forsøg på at mærke og skabe kontakt til min krop.

Men opdagelsen af, at jeg er særlig sensitiv, samt at jeg begyndte at passe på mig selv, har jeg ændret mit liv. Jeg begyndte at udforske det spirituelle og elskede den ro jeg fandt i den verden. Stille og roligt fandt jeg større og større accept af mig selv og hvilken styrke det kan være at være sensitiv.

Januar 2020 sprang jeg ud i det og blev selvstændig - helt blottet og sårbar! Det er ekstremt spændende, ekstremt angstprovokerende, fyldt med forventning, frygt, lettelse og lykke.

For en sådan tilsyneladende akademisk og konservativ pige som mig, der er vokset op i en lille landsby på Sydfyn, så er det stadig utroligt sårbart at melde det ud - jeg er særlig sensitiv - og dog føler jeg mig mere tilpas og afslappet og fortrøstningsfuld for fremtiden, end jeg længe har gjort.

Jeg har omfavnet min sensitivitet og følsomhed, min omsorgsfulde og kærlige natur, og jeg vil bruge den til det jeg ikke kan lade være med - at hjælpe andre.

Jeg har statet denne rejse ind i sensitivitetens vidunderlige verden - vil du også med? :)

Relevante kurser

2018-2019 Reiki 1-3 (mestergrad) hos Rikke Rasmussen; www.rikkerasmussen.dk

2019-2021400 timer Kranio-Sakral Terapi hos Fulcum Institute; www.fulcruminstitute.dk

Marts 2020   200 timer Anatomi og Fysiologi hos Den Danske Zoneterapeutskole; www.ddz.dk 

Maj 2020    50 timer Sundhedspsykologi hos Biopraktik - Skolen hos Pons; www.anatomy-fysiologi.dk   

Juni 2020   100 timer Sygdomslære hos Den Danske Zoneterapeutskole; www.ddz.dk

Juni 2021  72 timer Organmassage Terapi  hos Fulcum Institute; www.fulcruminstitute.dk

Januar 2022 Reiki 3 overbygning hos Rikke Rasmussen; www.rikkerasmussen.dk

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) gennem brancheforeningen Kranio Sakral & Kropsterapi Danmark https://kraniodanmark.dk/