Gratis gruppe

 

Vil du gerne få en dybere forståelse af din særlige sensitivitet og lære at elske den? 

Gruppen er gratis og for dig, der gerne vil få en dybere forståelse af din særlige sensitivitet og lære at elske den. For dig, der er nysgerrig på at forstå, hvad der sker i kroppen når vores nervesystem overbelastes. For dig, der gerne vil have nogle flere redskaber til at lære at koble Krop, Sind og Sjæl sammen og mærke den Balance, Ro og Glæde det giver.

Som Særligt Sensitive oplever vi hurtigere overbelastning, træthed og udmattelse end andre. Vi sanser alting kraftigere: Lyde, lygte, andres sindsstemninger og følelser mv. Vi bruger ofte al vores energi på at være tunet ind på, hjælpe og være opmærksom på hvordan ALLE ANDRE har det, uden at have energi tilbage til os selv og sørge for at VI har det godt.

Vi har ofte svært ved at bryde ud af drænende mønstre, selvom vi måske har samlet os en større redskabskasse af øvelser og viden. Vi kan føle at vi har mistet kontrollen, føles os forkerte, svage og nærtagende - ikke gode nok.

Nervesystemet er fuldstændig essentielt for vores krop, sind og sjæl - og alt, hvad det udsættes for, lagres i og huskes af vores krop - især alle de 'farlige' situationer. Vi skal lære nye reaktionsmønstre og ikke mindst genkende de gamle og uhensigtsmæssige reaktioner.

Vi skal lære at genopfylde vores energidepoter, psykiske som fysiske. Vi skal forstå, genkende og reagere på kroppens og nervesystemets signaler, så vi kan få en hverdag fyldt med energi, overskud, glæde og plads til at være os - Følsomme, Sensitive, Omsorgsfulde, Kærlige og Glade.

Med afsæt i min Kranio-Sakral terapi, Reiki healing og min særlige sensitivitet, deler jeg mine egne erfaringer i at lære at elske og forstå min særlige sensitivitet, komme ned i kroppen og genopfylde energi, gennem en kombination af viden om, hvordan kroppen og nervesystemet fungerer, meditation og øvelser.