Forløb for særligt sensitive

 

Et forløb for dig, der som særligt sensitiv får drænet al din energi af verden omkring dig, og længes efter et liv fyldt med glæde og overskud

Kender du det?

Du sanser lyde, lugte, tidspres, uro og forandringer kraftigere end andre.

Du sanser andre menneskers stemning kraftigere end andre og føler en række følelser, du ikke kan genkende som dine egne.

Du føler, at det er dit ansvar at sørge for at alle omkring dig er glade og har det godt, og måske at det er din skyld, hvis de ikke har det godt?

Du føler du skal arbejde hårdere end andre for at gøre det godt nok, for at være god nok, selvom du inderst inde godt ved, at du gør det mere end godt nok.

Du bruger meget energi på at gennemanalysere situationer og forsøger at forudsige alle fremtidige mulige udfald.

Du bruger al din energi på at forholde dig til og passe på andre, så du ikke har energi til at passe på dig selv.

Du føler du har mistet kontrollen over din egen situation og kan ikke se vejen ud, uanset hvor meget du prøver at regne den ud, og det skal du jo kunne, for du er et intelligent menneske og hvis du bare tog dig sammen.

Så kender du sikkert også dette

Du føler dig forkert, fordi du er mere følsom og sårbar end dem omkring dig. Når andre ikke ’ser’ de samme ting som dig, så må det jo være dig, der er forkert?

Du føler at hvis bare du kunne være mere robust og ikke så nærtagende og følsom, så ville det hele være meget bedre.

Du føler dig så drænet, at da weekenden endelig kom, så gik den hurtigt igen og hele tiden blev brugt i sengen og på sofaen, simpelthen fordi der ikke var energi til andet og du skal være klar til mandag.

Du har oplevet, at det hele bare blev for meget, nu kunne du ikke mere, og måtte til sidst ’trække stikket’, du kunne ikke ’klare mosten’ og måtte lade dig sygemelde med stress.

Du har gået til psykolog og fået en masse redskaber til at hjælpe dig fremadrettet, men det er som om din krop ikke følger med, som om noget holder dig tilbage.

Du finder dig selv gang på gang falde tilbage i de samme mønstre og gang på gang blive overvældet af den udmattelse, der følger med når vi konstant føler vi ikke er gode nok og hvis bare vi kunne ændre x og y ved os selv så ville alt blive meget bedre.

Skal vi tage en snak?

Book en GRATIS 30 min samtale, hvor du får muligheden for at finde ud af, om dette forløb er for dig

Du er ikke alene

Som særligt sensitive er vores nervesystem fra fødslen mere modtageligt end andre. Faktisk er 15-20 % af alle danskere født med et særligt sensitivt nervesystem. 

Og det er en udfordring for rigtig mange, der oplever det unødvendigt voldsomt, fordi der ikke bliver sat personlige grænser og dermed overbruges vores ressourcer.  

Vi stiller så kraftigt ind på de signaler vores omgivelser sender til os, forsøger at leve op til andres forventninger og høste deres anerkendelse, at vi glemmer at lytte til os selv. 

Som særlig sensitiv kan vi ikke bare ’tage os sammen’, for typisk har hverdagens pres sat sig i vores meget sensitive nervesystem og sender konstante signaler om, at der er fare på færre.  

Rigtig meget af det, der sker i vores tanker og følelser, det sætter sig i vores krop, vores knogler, muskler, bindevæv og nervesystem – kroppen husker, både fysisk og psykisk. 

Ved at afspænde og balancere nervesystemet og løsne for energetiske blokeringer, får du og din krop de bedste forudsætninger for at fyldt op med ny energi og få brændstof til vejen tilbage til balance og overskud.

På dette forløb arbejder vi med

At afspænde blokeringer i knogler, muskler, bindevæv og organer, så det bliver lettere at slippe skuldrene og trække vejret.


At forløse dine energetiske blokeringer, så du får energi til at underbygge din regenerering og healing.

At lette presset på dit nervesystem, så du ikke skal knokle så hårdt som du plejer, blot for at være til.

At give dig energi og overskud til at mærke og sætte dine grænser, så du får overskuddet og glæden til hverdagen tilbage.

Forløbet er for dig

Der er særligt sensitiv og længes efter mere balance og energi i hverdagen.
Der bruger al din energi på andre og ikke har noget tilbage til dig selv.

Der ønsker at få kontrollen tilbage uden at skulle knokle.
Der ikke ønsker at føle dig forkert og sårbar, men i stedet følsom og omsorgsfuld.

Der ønsker at have energi til dig selv og andre, selv efter en lang uge.
Der har fået en masse redskaber, men alligevel mangler noget for at kunne komme videre i din udvikling.

Der er træt af at falde tilbage i gamle mønstre af selvkritik og overanstrengelse, der medfører modløshed og udmattelse

Jeg hjælper dig på vejen, men det er din vej at gå

Skal vi tage en snak?

Book en GRATIS 30 min samtale, hvor du får muligheden for at finde ud af, om dette forløb er for dig

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mathilde Bjergegaard og jeg er din sensitive behandler.

Jeg har altid været meget følsom, men har først for få år siden fundet ud af, at jeg er særlig sensitiv - og det har ændret mit liv.

At jeg altid har været særlig sensitiv, for det fødes man som, men også at blive bevidst om det, har gjort at jeg nu kan begynde at håndtere det og leve med det på en kærlig og omsorgsfuld måde.

Jeg har en baggrund som revisor og har i ca. 8 år levet karrierelivet og jagtet den næste titel og den næste lønstigning, med masser af overarbejde og en del konkurrence med kolleger. Det handlede i høj grad om en antaget prestige, anerkendelse fra andre og et forsøg på at passe ind, hvilket jeg nok aldrig helt følte jeg nåede i mål med - for jeg er særlig sensitiv og mine krav til mig selv er tårnhøje - og jeg er ikke som alle andre. 
  

Jeg har i min kamp for at 'passe ind' i dét jeg troede var den rigtige måde at være på, fået først en depression  da jeg læste min bachelor, stresssygemelding da jeg arbejdede som revisor og efterfølgende depression igen. Jeg skældte mig selv ud og var rigtig hård mod mig selv - hvorfor kunne jeg ikke bare få styr på mig selv og ikke være så følsom.

 

Jeg har nok altid haft det forhold til mad, at det var sådan lidt forbudt, hvis det vare andet end grøntsager, men under stresssygemeldingen og 2. omgang depression, begyndte jeg at undertrykke mine følelser med mad og begyndte at overspise, hvilket jeg så også kunne slå mig selv oven i hovedet med. Dette var til dels et forsøg på at undertrykke alle de negative følelser (hvis jeg var mere end ekstrem mæt, så kunne jeg ikke mærke andet end det), og til dels et ubevidst forsøg på at mærke og skabe kontakt til min krop. 


Som nævnt har opdagelsen af, at jeg er særlig sensitiv samt at jeg begyndte at passe på mig selv, ændret mit liv. Jeg begyndte at udforske det spirituelle og elskede den ro jeg fandt i den verden. Stille og roligt fandt jeg større og større accept af mig selv og hvilken styrke det kan være at være sensitiv. 


Januar 2020 sprang jeg ud i det og blev selvstændig - helt blottet og sårbar! Det er ekstremt spændende, ekstremt angstprovokerende, fyldt med forventning, frygt, lettelse og lykke. 


For en sådan tilsyneladende akademisk og konservativ pige som mig, der er vokset op i en lille landsby på Sydfyn, så er det stadig utroligt sårbart at melde det ud - jeg er særlig sensitiv - og dog føler jeg mig mere tilpas og afslappet og fortrøstningsfuld for fremtiden, end jeg længe har gjort.


Jeg har omfavnet min sensitivitet og følsomhed, min omsorgsfulde og kærlige natur, og jeg vil bruge den til det jeg ikke kan lade være med - at hjælpe andre. 


Jeg har statet denne rejse ind i sensitivitetens vidunderlige verden - vil du også med? :)

  

På dette forløb får du

10 x 1:1 sessioner, hvor vi går i dybden med afspændinger, løsninger af blokeringer, fokus på at finde plads til dig. 

Sessionerne løber over ca. 5,5 måneder, hvor vi starter mere intensivt med behandlinger 1 gang om ugen, så vi får åbnet godt op for de øverste lag. Senere, når vi er kommet ind til de dybere lag, vil der være længere tid mellem behandlingerne, så afpændingerne får lov til at integrere sig.

Der er meget få ting i dette liv, der er hurtigt fikset. Jeg og mine behandlinger hjælper dig på vejen, men det er din vej at gå :)


Pris  8.500 kr.  

Betal i 1, 2 eller 3 rater 

De 10 sessioner afholdes således
  • 3 behandlinger med 1 uges mellemrum
  • 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum
  • 2 behandlinger med 3 ugers mellemrum
  • 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum

Skal vi tage en snak?

Book en GRATIS 30 min samtale, hvor du får muligheden for at finde ud af, om dette forløb er for dig