Basis forløb

 

Der er ikke mange quick-fixes her i livet

Derfor vil jeg heller ikke love at dine problematikker er forsvundet efter en enkelt behandling, og heller ikke 3  behandlinger for den sags skyld, fordi alt afhænger af problematikkens omfang. 

Men der kan være  flere grunde til, at det lille basis forløb her hos mig, kan være det rette for dig.


Måske er du blevet henvist til mig ift. Kranio-sakral terapi eller Reiki Healing til behandling af en problematik eller skavank.  Se da mere nedenfor, hvad Kranio-sakral terapi og Reiki Healing bl.a. kan bruges til. 


Jeg tilbyder ikke mindre end et forløb på 3 behandlinger, da min erfaring er, at det først er her vi sammen begynder at kunne danne os et overblik over problematikkens omfang, og kan begynde at planlægge et videre forløb eller evt. konstaterer, at det var det, der skulle til. 

Skal vi tage en snak?

Book en GRATIS 30 min samtale, hvor du får muligheden for at finde ud af, om dette forløb er for dig

Kranio-sakral terapi kan bl.a. bruges til

Stress
Hovedpine/migræne
Nakke- og skulderproblematikker
Kæbespændinger og skæren tænder
Depression
Tandstilling
Fordøjelsesproblematikker
Hjertebanken
Søvnløshed
Svilmmelhed
Koncentrationsbesvær
Hukommelsessvigt
Kolde hænder og fødder
Tinnitus
Angst
Motoriske problemer
Spændte muskler
Allergi
Astma
Hudproblemer
Ryg- og lændesmerter
Piskesmæld
Hjernerystelse
Hormonelle ubalancer
Indlærings- og adfærdsvanskeligheder
Hyperaktivitet
Asperger
Autisme

Dette gør Reiki Healing bl.a.

Skaber balane mellem krop og sjæl.Renser kroppen for unødvendige affaldsstoffer.
Styrker immunforsvaret.
Fjerner psykiske såvel som fysiske blokeringer.
Styrker kroppens naturlige helbredelse.
Virker både legemligt og emotionelt.

Skal vi tage en snak?

Book en GRATIS 30 min samtale, hvor du får muligheden for at finde ud af, om dette forløb er for dig

På dette forløb får du

3 x 1:1 sessioner, hvor vi starter undersøgelsen af dine problematikker og afpænder blokeringer og løsner spændinger. 

Der er meget få ting i dette liv, der er hurtigt fikset. Jeg og mine behandlinger hjælper dig på vejen, men det er din vej at gå :)


Pris  2.550 kr. 

Betal i 1 eller 2 rater 

De 3 sessioner afholdes således 
  • 1. og 2. behandling med 1-2 ugers mellemrum                                                                
  • 3. behandling 2-3 uger efter 2. behandling

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mathilde Bjergegaard og jeg er din sensitive behandler.

Jeg har altid været meget følsom, men har først for få år siden fundet ud af, at jeg er særlig sensitiv - og det har ændret mit liv.

At jeg altid har været særlig sensitiv, for det fødes man som, men også at blive bevidst om det, har gjort at jeg nu kan begynde at håndtere det og leve med det på en kærlig og omsorgsfuld måde.

Jeg har en baggrund som revisor og har i ca. 8 år levet karrierelivet og jagtet den næste titel og den næste lønstigning, med masser af overarbejde og en del konkurrence med kolleger. Det handlede i høj grad om en antaget prestige, anerkendelse fra andre og et forsøg på at passe ind, hvilket jeg nok aldrig helt følte jeg nåede i mål med - for jeg er særlig sensitiv og mine krav til mig selv er tårnhøje - og jeg er ikke som alle andre. 
  

Jeg har i min kamp for at 'passe ind' i dét jeg troede var den rigtige måde at være på, fået først en depression  da jeg læste min bachelor, stresssygemelding da jeg arbejdede som revisor og efterfølgende depression igen. Jeg skældte mig selv ud og var rigtig hård mod mig selv - hvorfor kunne jeg ikke bare få styr på mig selv og ikke være så følsom.

 

Jeg har nok altid haft det forhold til mad, at det var sådan lidt forbudt, hvis det vare andet end grøntsager, men under stresssygemeldingen og 2. omgang depression, begyndte jeg at undertrykke mine følelser med mad og begyndte at overspise, hvilket jeg så også kunne slå mig selv oven i hovedet med. Dette var til dels et forsøg på at undertrykke alle de negative følelser (hvis jeg var mere end ekstrem mæt, så kunne jeg ikke mærke andet end det), og til dels et ubevidst forsøg på at mærke og skabe kontakt til min krop. 


Som nævnt har opdagelsen af, at jeg er særlig sensitiv samt at jeg begyndte at passe på mig selv, ændret mit liv. Jeg begyndte at udforske det spirituelle og elskede den ro jeg fandt i den verden. Stille og roligt fandt jeg større og større accept af mig selv og hvilken styrke det kan være at være sensitiv. 


Januar 2020 sprang jeg ud i det og blev selvstændig - helt blottet og sårbar! Det er ekstremt spændende, ekstremt angstprovokerende, fyldt med forventning, frygt, lettelse og lykke. 


For en sådan tilsyneladende akademisk og konservativ pige som mig, der er vokset op i en lille landsby på Sydfyn, så er det stadig utroligt sårbart at melde det ud - jeg er særlig sensitiv - og dog føler jeg mig mere tilpas og afslappet og fortrøstningsfuld for fremtiden, end jeg længe har gjort.


Jeg har omfavnet min sensitivitet og følsomhed, min omsorgsfulde og kærlige natur, og jeg vil bruge den til det jeg ikke kan lade være med - at hjælpe andre. 


Jeg har statet denne rejse ind i sensitivitetens vidunderlige verden - vil du også med? :)

  

Skal vi tage en snak?

Book en GRATIS 30 min samtale, hvor du får muligheden for at finde ud af, om dette forløb er for dig